10 celebrități care au ales maternitatea prin surogat

Maternitatea prin surogat a devenit o opțiune tot mai comună pentru cuplurile și indivizii care se confruntă cu dificultăți în a concepe sau a purta o sarcină. Această metodă oferă o șansă de a deveni părinți biologici, chiar și atunci când nu este posibilă concepția naturală. Celebritățile, asemenea persoanelor obișnuite, se confruntă uneori cu aceleași provocări și au ales să recurgă la surogat pentru a-și împlini visul de a deveni părinți. În acest articol, vom explora 10 celebrități notabile care au ales maternitatea prin surogat.

1. Kim Kardashian și Kanye West:

Kim Kardashian și soțul ei, Kanye West, au avut doi dintre copiii lor prin surogat. Kim a vorbit deschis despre complicațiile pe care le-a avut în timpul sarcinilor sale anterioare și a decis să recurgă la surogat pentru a-și aduce pe lume al treilea copil, Chicago, și pe al patrulea, Psalm.

2. Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick:

Celebra actriță Sarah Jessica Parker și soțul ei, actorul Matthew Broderick, au ales maternitatea prin surogat pentru a avea gemenii Marion și Tabitha. Cuplul a declarat că au ales această cale pentru a-și extinde familia după nașterea primului lor fiu, James Wilkie.

3. Nicole Kidman și Keith Urban:

Actrița Nicole Kidman și cântărețul Keith Urban au avut două dintre copiii lor, Sunday Rose și Faith Margaret, prin surogat. Nicole Kidman a vorbit despre lupta ei cu infertilitatea și a apreciat această opțiune care i-a permis să devină mamă din nou.

4. Elizabeth Banks și Max Handelman:

Actrița Elizabeth Banks și soțul ei, Max Handelman, au ales maternitatea prin surogat pentru a avea copiii lor, fiul Felix și fiica Magnolia. Elizabeth Banks a mărturisit că au luat această decizie din cauza unor complicații medicale.

5. Lucy Liu:

Actrița Lucy Liu a devenit mamă pentru prima dată în 2015 prin intermediul surogatului. Aceasta a mărturisit că a ales această cale pentru a-și împlini visul de a deveni mamă singură.

6. Tyra Banks:

Supermodelul și vedeta TV Tyra Banks a ales maternitatea prin surogat pentru a avea fiul ei, York, în 2016. Tyra a vorbit deschis despre dificultățile cu care s-a confruntat în timpul procesului de concepție asistată medical și a încurajat alți oameni să își îndeplinească visele de a deveni părinți, indiferent de căile pe care le aleg.

7. Andy Cohen:

Gazda de talk-show Andy Cohen a devenit tătic prin intermediul surogatului în 2019. Acesta a declarat că a ales această cale pentru a deveni părinte singur și că este profund recunoscător pentru surogată și pentru ceea ce a făcut pentru el.

8. Gabrielle Union și Dwyane Wade:

Actrița Gabrielle Union și jucătorul de baschet Dwyane Wade au avut o călătorie dificilă înainte de a deveni părinți. Gabrielle a suferit multiple pierderi de sarcină și a ales maternitatea prin surogat pentru a-și aduce pe lume fiica Kaavia James, care s-a născut în 2018.

9. Ricky Martin:

Cântărețul Ricky Martin a devenit tătic prin surogat pentru gemenii Matteo și Valentino în 2008. Acesta a recunoscut că a dorit întotdeauna să devină părinte și că a găsit în surogat o modalitate de a-și împlini acest vis.

10. Neil Patrick Harris și David Burtka:

Actorii Neil Patrick Harris și David Burtka au ales maternitatea prin surogat pentru a deveni părinți ai gemenilor Harper și Gideon. Cuplul a mărturisit că au fost extrem de fericiți că au avut această opțiune pentru a-și extinde familia.

Aceste celebrități au ales maternitatea prin surogat pentru a deveni părinți, iar multe dintre ele au vorbit deschis despre experiențele lor. Alegerea maternității prin surogat este personală și poate fi o modalitate minunată de a împlini visul de a deveni părinte. Este important să se recunoască și să se aprecieze aceste exemple de deschidere și de acceptare a diversității căilor către părinție.

About the Author: Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *